14-16 MAIG 2020

ALTERNATIVES CREATIVES A SITUACIONS PROBLEMÀTIQUES

El que ens ensenya l’Art

“Alimentar el design thinking, tornar a les arrels de la creativitat”

La capacitat de sortir de la pròpia perspectiva per a trobar respostes diferents a allò encallat, sol definir el lideratge que guia el grup amb encert. El procés artístic i la seva obra ofereixen una metodologia per a desenvolupar la capacitat d’anar més enllà dels models auto-fixats. En el transcurs, es descobreix l’abundància de recursos insospitats de l’inconscient individual i col·lectiu.

El Seminari parteix de la base que actuar de manera creativa amb resultats innovadors requereix la disponibilitat a qüestionar-se les certeses, a assumir moments d’ambivalència i el desig d’explorar tot gaudint del mateix procés. Les metodologies utilitzades guien els participants cap a la transformació de la seva perspectiva i capacitat d’acció.

RELACIONATS

COMPARTIR

* indica obligatoriLlengua

INNOVA ASSOCIACIO PER A LA INNOVACIO ORGANITZATIVA I SOCIAL com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o inscripció o reserva publicació. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat


 

 

 


Tw  Li