DE L’EXPERIÈNCIA CLIENT
A L’ORGANITZACIÓ

PER A:
● que els equips s’adonin de la diferència entre el que ‘diuen’ i el que ‘fan’ amb el client
● reduir el gap entre els indicadors de satisfacció i la qualitat real de servei
● transformar estructures basades en ‘control’ en fluxes productors de servei

EN SÍNTESI
Quantes vegades sentim a parlar de que no estem orientats al ‘client’?
Molts són els equips de treball que pugen a l’onada de les tècniques agile per a introduir nous enfocs de gestió i posar el client en el centre. Però quan aquests ‘instruments’ s’implanten sense un canvi de paradigma dels agents implicats, els resultats i la seva efectivitat són força irregulars.

La participació dels que ho fan possible és clau, però com sempre, s’acaba posant en pràctica, no el que diem que caldria fer, sinó els models interioritzats habituals de jerarquia-separació-control.

Proposem experiències d’impacte on els participants s’adonin de forma pragmàtica d’aquests models i construir processos i estructures que beneficiïn client i organització.

 

INSTRUMENTAL METODOLÒGIC
Costumer Journey Map, Design Thinking, Agile, Socio-Technical Design, Seminari ‘Integrant Equips, Tasques i Clients©

* indica obligatoriLlengua

INNOVA ASSOCIACIO PER A LA INNOVACIO ORGANITZATIVA I SOCIAL com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o inscripció o reserva publicació. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat


 

 

 


Tw  Li