DIAGNÒSTIC ORGANITZATIU
SISTÈMIC

PER A:
● identificar els impediments per al funcionament desitjat
● preveure els inconvenients generats per un procés de transició
● fonamentar les bases de les accions de canvi que afavoreixin la viabilitat del procés

EN SÍNTESI
Molts canvis fracassen per no haver tingut en compte la complexitat de les dimensions en joc, i a voltes per no haver previst l’efecte dels agents que hi intervenen.

En el procés consultor s’utilitza una metodologia multidimensional que connecta les diferents situacions clau per a establir hipòtesis sobre l’estat organitzatiu, els factors de causalitat i els seus efectes sistèmics, al temps que s’identifiquen les dimensions des de les que es podria intervenir per afavorir el funcionament desitjat.

Quan tot això es fa amb les persones implicades en la possible millora, aquesta acció es converteix en sí mateixa en una intervenció potenciadora del procés de canvi.

 

INSTRUMENTAL METODOLÒGIC
Transnovació Organitzativa®, Action Research, Aproximació Metafòrica

* indica obligatoriLlengua

INNOVA ASSOCIACIO PER A LA INNOVACIO ORGANITZATIVA I SOCIAL com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o inscripció o reserva publicació. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat


 

 

 


Tw  Li