APRENENTATGES
A DEMANDA

PREPARACIÓ PSICOLÒGICA EN EL RENDIMENT ESPORTIU

Programa d’acompanyament a esportistes, equips i entrenadors

“Mentre que els talents, la fisiologia i les tàctiques s’igualen, la preparació psicòlogica segueix essent el factor més desconegut i infrautilitzat”

Com ajudar a que l’esportista o l’equip arribi al seu màxim potencial? Existeixen metodologies que preparin ‘psicològicament’ en la millora del rendiment esportiu’? Es pot introduir aquesta preparació en els mètodes usuals d’entrenament? És suficient la formació que reben els entrenadors?…

L’acompanyament proposat s’orienta a legitimar tots aquests aspectes amb un model contrastat i científic, aportant una visió alternativa a les usuals accions de coaching esportiu que en els darrers anys han proliferat en aquest àmbit.

Integra els coneixements i experiències de l’Albert Viadé amb esportistes i medallistes de l’elit mundial (Blanca Fernández Ochoa, Melciour Mauri, Valentín Massana, etc.) i de David Sierra com a consultor especialitzat en psico-dinàmica de grups i desenvolupament d’equips de rendiment.

* indica obligatoriLlengua

INNOVA ASSOCIACIO PER A LA INNOVACIO ORGANITZATIVA I SOCIAL com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o inscripció o reserva publicació. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat


 

 

 


Tw  Li