Inici / Publicacions / La emergencia de la visión en las organizaciones. Un proceso movilizador

La emergencia de la visión en las organizaciones. Un proceso movilizador

Conceptes ja tradicionals, com ara visió, que inclouen així mateix una praxi i metodologia, s’han esclerosat i han perdut el seu potencial per mobilitzar.

Els autors proposen alternativament la revitalització invertint-ne la dimensió temporal: en lloc d’una visió futura ideal, la visió estaria ja continguda en les accions del present, si sabem identificar-la. El lloc de generació no rauria en uns quants, sinó que seria co-creada pel conjunt de membres de l’organització al donar sentit a les seves accions.

Partint de l’enfocament de la Transnovación Organizativa®, l’article presenta una metodologia per afavorir l’emergència de la visió, apel·lant a la identificació de la singularitat organitzativa: la línia de base. Això pot resultar un recurs per liderar les transicions amb solidesa i flexibilitat en contextos de dificultat.

Així mateix es presenten les implicacions pràctiques d’aquesta metodologia per a la concepció de l’exercici del lideratge i el management, en coherència entre el desitjat i la forma en què es duu a terme.

Vol saber més? Contacti amb nosaltres: @ Tel +34.93.415.30.99
Per rebre el PDF al seu mail, si us plau, ompleni les següents dades:
  • (els camps amb asterisc* són obligatoris)