Inici / Aprenentatge experiencial Innovació / Organitzar-se en Col·laboració: aprenentatge a través de l’experiència

Organitzar-se en Col·laboració: aprenentatge a través de l’experiència

Seminari | 28 de febrer - 3 de març 2018 | Sant Pol de Mar

La capacitat de col·laboració requereix d’un aprenentatge basat en la pràctica, que xoca sovint amb l’experiència prèvia i les imatges interioritzades sobre la jerarquia i la relació amb les seves figures d’autoritat.

D’altra banda, encara no tenim la solució als binomis com autoritat-autogestió, poder-autonomia, competició-col·laboració,… sobre els que cadascú té models teòrics que aplica intuïtivament, sovint sense ser conscients dels seus efectes.

El desig de disposar de models idealitzats, pot portar a obviar els processos reals dels grups i la conducta dels seus membres. És per això que el Seminari “Organitzar-se en col·laboració: aprenentatge a través de l’experiència” crea un entorn adequat per a explorar i viure el que implica per a cada un de nosaltres i el col·lectiu organitzar-se en col·laboració a la pràctica.

Finalitats del Seminari

  • Identificar els criteris fonamentals de la construcció organitzativa en col·laboració.
  • Descobrir les condicions – frens i potencials, individuals i col·lectius – per a la creativitat compartida.
  • Conèixer en la pràctica la interconnexió entre la dimensió tecno-estructural i la psico-social en tot funcionament organitzatiu.
  • Connectar amb els aspectes singulars de la seva contribució a organitzacions col·laboratives.
  • Explorar i transformar les imatges pròpies, les dels altres i de l’organització com a impediments / potenciadors de la col·laboració i la creativitat.
  • Començar el procés de traspassar els aprenentatges fets al Seminari a les seves situacions professionals / organitzatives.

Descarregar programa en pdf

Sandra Carrau Pascual

Llic. en Sociologia U.B. i Postgrau en “Gestió de Recursos Humans”, U.P.F., Barcelona. Consultora d’organitzacions. Coordinadora de Projectes de l’Institut Innova. Directora Associada del Cicle “Bion a les organitzacions: comprensió i vivència de les seves aportacions”, Innova. Acompanya a professionals i directius/ves en els seus rols de lideratge, i assessora a equips de treball en la integració de la seva diversitat, Barcelona.

Marcelo Mauas 

MBA. Consultor d’organitzacions en les àrees de gestió de transicions, lideratge i equips executius. Desenvolupament organitzacional d’empreses familiars i emergents. Soci-Cooperant de l’Institut Innova. Soci de la Israeli Association for Organizational Development i de OFEK – Israeli Association for the Study of Group and Organizational processes.

Joan Roma i Vergés

Llic. Psicologia, U.A.B. i Filosofia i Lletres, U.B. Barcelona. Master Organizational Development, C.S.P. La Jolla, California. Professional Development Programme I.O.D., Bèlgica. President de l ́Institut Innova. Director del Programa Avançat “De la idea a l’acció”, Innova. Membre del “International Society for the Psychoanalytic Study of Organizations” i del “Organization for Promoting Understanding of Society”. Directiu, consultor i professor, especialitzat en processos de transició d’organitzacions a Europa, Llatinoamèrica i Àfrica.

Agustina Sirgo Rodríguez

Psicòloga Clínica. Coord. Unitat Psicooncologia Hospital U. St Joan de Reus. Dra en Psicologia per la U. Complutense de Madrid. Ha col·laborat amb centres com UCLA i MSKCC, USA i el Princess Alexandra Hospital, Brisbane, Austràlia. Professora associada URV, Tarragona. Presidenta Sociedad Española de Psico-oncología i membre de la IPOS. Vocal de la Junta “Lliga contra el Càncer comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre”.

Per a contrastar l’adequació del Seminari a la seva situació professional o ampliar-ne la informació contacti amb:

Sandra Carrau Pascual – Coordinadora del Pre-seminari

Tel: +34.93.415.30.99 o email: innova@innovaccio.net

Vol saber més? Contacti amb nosaltres: @ Tel.+34.93.415.30.99