Inici / Aprenentatge experiencial Innovació Lideratge en acció / vivint LIDERATGE, INNOVACIÓ i MANAGEMENT

vivint LIDERATGE, INNOVACIÓ i MANAGEMENT

Seminari Internacional | 3-8 de juny 2019 | Montbrió del Camp

Un grup de persones ens reunim per a realitzar plegats una tasca: aprendre sobre el funcionament dels grups de treball, empreses, institucions, etc.

Hi ha moltes maneres d’aprendre. “Adonar-nos del que passa mentre passa” és la que proposa el Seminari. Mètode gens habitual però molt potent per un aprenentatge disponible en el dia a dia.

Partint de la proposta feta per l’staff – finalitat, tasques, sessions, etc. -, el Seminari va prenent forma a mesura que ens relacionem i treballem. Com a qualsevol altra organització, tots contribuïm a la seva marxa i al que acaba produint-se. Ho vulguem o no, serem co-responsables de la seva dinàmica i resultants. D’aquesta manera prenem consciència del nostre paper a la xarxa de relacions en què ens movem, de com influïm en el que passa i de com els altres ens influeixen.

Durant el Seminari tenim l’oportunitat de trobar-nos en situacions noves, canviants i inesperades que ens faran replantejar les nostres maneres de pensar i l’adequació dels nostres comportaments.

Participem també en grups de treball amb finalitats diferents i podem veure com les seves dinàmiques, conscients i inconscients, afecten la tasca.

Com que cada persona és única, també ho és el sentit i aprenentatge que es fa en aquesta experiència. El Seminari ens mobilitza pensaments, emocions i memòries que porten a una comprensió diferent del propi rol i del nostre entorn. Condicions per a la innovació i el descobriment de la nostra capacitat de lideratge.

Una experiència d’aquesta naturalesa requereix a qui hi participa estar obert al descobriment i disponible per a co-crear oportunitats d’aprenentatge amb els altres.

 

Descarregar breu síntesi

Descarregar programa

Descarregar informacions inscripció

Descarregar marc conceptual i bibliografia

Descarregar llistat empreses/institucions de participants edicions anteriors

El Seminari és un procés obert que no predetermina els aprenentatges. Participants d’altres edicions destaquen que els ha estat útil per a:

 • Innovar la forma d’assumir rols i de relacionar-se amb qui treballen habitualment.
 • Integrar la dimensió afectiva – conscient i inconscient – en la pràctica de la direcció.
 • Descobrir el que mou els membres d’un equip de treball a portar endavant un projecte.
 • Discernir nous itineraris professionals / vocacionals.
 • Tenir en compte la dimensió política i l’exercici del poder.
 • Identificar les pròpies característiques en el rol del lideratge i els seus efectes.
 • Incorporar nous criteris per a organitzar sistemes de treball viables.
 • Orientar i dirigir processos de canvi organitzatiu.
 • Desencallar projectes en moments crítics.
 • Autoritzar-se a emprendre.

Sovint les empreses i institucions inclouen el Seminari en processos de transició i canvi organitzatiu com a mitjà de preparació de persones i grups, i especialment, de membres que assumeixen noves responsabilitats managerials. També els resulta útil per al desenvolupament de potencials i del treball en equip.

Ja que l’experiència a cada Seminari és diferent, moltes persones en moments de transició professional i/o vital tornen a participar en una nova edició.

Comença el dilluns 3 de juny de 2019 a les 13:45 hores, i finalitza el dissabte 8 de juny de 2018 a les 13:00 hores. El Seminari és residencial i té lloc a l’Hotel Termes Montbrió, Montbrió del Camp, Tarragona.

El compromís i la durada que suposa el Seminari aconsellen consultar sobre la seva adequació a la situació individual i organitzativa de les persones interessades.

Per a més informació, poden adreçar-se als Coordinadors del pre-Seminari:

 • Sandra Carrau Pascual
 • David Sierra Lozano

Vol saber més? Contacti amb nosaltres: @ Tel.+34.93.415.30.99