Inici / Diàlegs/presentacions / Intercanvis al voltant de… Frens i impulsors a la iniciativa empresarial i social

Intercanvis al voltant de… Frens i impulsors a la iniciativa empresarial i social

Diàleg | 25 setembre 2013 de 18 a 20.45h | Innova, Barcelona

En el context actual per a molts pot semblar una temeritat emprendre nous projectes o fer propostes innovadores en moments d’escassetat o incertesa. Però també hi ha qui detecta noves oportunitats, ocasions inesperades per a desenvolupar allò que sempre havia intuït o per proposar altres maneres de fer en els mateixos sistemes de treball.

Llavors, quines idees ens estem fent de l’entorn actual? en què ens basem quan anticipem obstacles o possibilitats? quines vivències estem tenint, que sovint sense saber-ho, acaben animant-nos o paralitzant-nos?

Sabem que els nostres diferents entorns ens influeixen la manera de pensar i també d’actuar, així com nosaltres els influïm a la vegada. Per això a Innova proposem aquest espai d’intercanvi que convida a compartir vivències o creences respecte al context actual que per nosaltres suposen frens o impulsors a la pròpia emprenedoria.

Contrastar les diferents visions de l’entorn al voltant d’aquests aspectes ens pot permetre adquirir una visió més complexa i ampliada del context, i potser desxifrar alguns dels frens i impulsors de l’entorn que ens poden estar influint d’una manera menys evident a l’hora d’emprendre noves iniciatives.

Descarregar programa pdf

Vol saber més? Contacti amb nosaltres: @ Tel.+34.93.415.30.99