4.Feb.

L’ENTORN QUE VIVIM.
ACTIVITAT OBERTA

Institut Innova, C. Tarragona 102, 18:30 – 20:00

Un espai on compartir la vivència del que passa en els nostres mons, expressar com ens relacionem amb la política, l’economia, feina, família, futur i relacions de tot tipus… que constitueixen la nostra esfera complexa.

Una metodologia que invita a expressar-nos de forma natural i explorar l’inconscient individual i col·lectiu.

Adreçat a tota persona interessada en compartir, escoltar i incorporar altres mirades.

Activitat facilitada per:

Jaume Benavent Guardia
Director de Projectes de l’Institut Innova

David Sierra Lozano
Consultor associat de l’Institut Innova

Per a participar:
Places limitades. Per a reservar una plaça cal omplir el formulari i rebre la confirmació per part d’Innova.

Origen i desenvolupament de la metodologia:
Des de fa uns anys l’Institut Innova ve investigant mètodes heurístics per a que els membres d’organitzacions i sistemes humans de treball puguin reflexionar sobre els esdeveniments i vivències dels seus entorns, connectar-los amb les accions quotidianes i descobrir-ne les implicacions per a si mateixos i els altres. Aquest enfoc s’origina en la perspectiva socio-tècnica i el seu interès per l’entorn, i en especial en Emery i Trist, i INNOVA l’ha anat desenvolupant en diverses etapes amb Erika Stern(†) i successivament amb el Group Relations Nederland (Holanda) i la Swedish Foundation for the Study of Leadership and Organisations (Suècia) a través de les sessions Internacionals d’Exploració.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓINNOVA ASSOCIACIO PER A LA INNOVACIO ORGANITZATIVA I SOCIAL com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o inscripció o reserva publicació. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.

*cal acceptar la política de privacitat
captcha

 

 

RELACIONATS

COMPARTIR

* indica obligatori
Llengua

INNOVA ASSOCIACIO PER A LA INNOVACIO ORGANITZATIVA I SOCIAL com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o inscripció o reserva publicació. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat 


Tw  Li