FOCUS
20.Jun.

Exchange Forum: activitat diàlegs múltiples

Del cicle de Pensament “Exchange Forum”

CAIXA FORUM 9:30

Una jornada de trobada i diàleg entre artistes, creadors, gestors culturals i educadors socials per identificar temes rellevants a l’entorn de l’acció artística com a generadora de canvi social. La jornada s’emmarca dins del programa Art for Change “la Caixa”, una iniciativa en la qual l’art i la cultura es fan servir com a eines de transformació social.

Aquesta tercera edició de la trobada Exhange Forum iniciarà amb unes breus presentacions dels projectes seleccionats del programa Art for Change “la Caixa” 2018. Seguidament es configuraran juntament amb els participants les sessions de diàlegs múltiples a partir d’idees, preocupacions, projectes, valors o accions que es considerin significatives i aportin en la direcció del focus proposat.

La jornada serà facilitada por Joan Roma i Vergés, Sandra Carrau Pascual, Joan Teixidor i David Sierra Lozano, consultors de INNOVA, Institut per a la innovació organitzativa i social.

Comentaris

Donada la naturalesa de la metodologia proposada, es recomana l’assistència a tota la jornada. L’entrada a aquesta activitat inclou el dinar en el mateix centre.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ*cal acceptar la política de privacitat

captcha

 

 

RELACIONATS

Tw  Li