FOCUS
28.Feb.

EL FETITXISME DE LA MEDICIÓ

Causes, efectes i antídots a les organitzacions

“Cal saber per mesurar i no, mesurar per saber” afirma Luc Hoebeke.

La sessió qüestiona el frenesí del management per a fixar una munió de KPIs i la seva utilitat per a la gestió.

Però mesurar, diu Luc, no és tan fàcil…

+ Programa

 

Presenta:
Luc Hoebeke

Lloc:
Sala Lisboa – Planta 3
Expo Hotel Barcelona
c/ Mallorca, 1-23 | Barcelona

Horari:
9:30h – 14:00h

Per participar:
Aforament limitat. S’atendrà per ordre de sol·licitud.

Per a inscripcions realitzades per empreses i institucions, els drets d’inscripció a la sessió són de 390.- Euros. Per a inscripcions realitzades a títol individual són de 310.- Euros. Existeixen beques i facilitats per a persones que provenen de sectors/economia social. Les inscripcions de vàries persones d’una mateixa institució tindran una reducció del 10% a partir de la segona persona.

Més informació:
David Sierra – Coordinador de la sessió
innova@innovaccio.net | Tlf. 934153099

FORMULARI D’INSCRIPCIÓINNOVA ASSOCIACIO PER A LA INNOVACIO ORGANITZATIVA I SOCIAL com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o inscripció o reserva publicació. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.

*cal acceptar la política de privacitat
captcha

 

 

RELACIONATS

COMPARTIR

* indica obligatori
Llengua

INNOVA ASSOCIACIO PER A LA INNOVACIO ORGANITZATIVA I SOCIAL com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o inscripció o reserva publicació. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat 


Tw  Li