APRENENTATGES

Centrats en l’experiència dels participants, els programes/seminaris proposen treballar capacitats que permetin posicionar-se en el propi rol i comprendre millor els entorns en els que cadascú actua. La finalitat és augmentar el propi repertori d’accions adequades al moment present i en vistes al llarg termini.

Activitats obertes amb programació periòdica o a demanda (in-company) en una organització/equip específic com a mitjà de preparació de persones i/o en processos de transició.

* indica obligatori
Llengua

INNOVA ASSOCIACIO PER A LA INNOVACIO ORGANITZATIVA I SOCIAL com a responsable del tractament tractarà les tevesdades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o inscripció o reserva publicació. Pots accedir, rectificar i suprimir lesteves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de PrivacitatUtilitzem Mailchimp com a nostra plataforma de màrqueting. Feu clic a sota per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu tractament. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.

 


Tw  Li