Inici / Aprenentatge experiencial Lideratge en acció / Acció amb Visió: del desig a l’acció en el transcurs professional

Acció amb Visió: del desig a l’acció en el transcurs professional

Seminari | 16-18 novembre 2017 | Barcelona

El procés de creació d’un nou projecte sol ser atzarós, tant interna com externament: l’oportunitat en el moment, les condicions adequades, els recursos, la forma del projecte, etc.

Però hi ha un factor que a les nostres investigacions es repeteix persistentment: el grau de compromís amb la visió, basat en el discerniment i clarificació del desig juntament amb la capacitat de percebre i involucrar els integrants d’un sistema comunitari del que també s’haurà de desvetllar el desig.

Saber comptar i col·laborar amb els demés serà un altre dels factors determinants per augmentar les probabilitats de l’èxit.

En el procés de cercar una visió inspiradora és comú creure que aquesta rau en una imatge d’un futur idealitzat. El Seminari presenta una idea original: la visió de futur està continguda en el present de les nostres accions. Aquestes contenen, si aprenem a identificar-les, la guia i estímul per al procés.

La metodologia del Seminari facilita la integració dels dos aspectes en tensió: el que fem amb allò a què aspirem: Acció-amb-Visió. Tensió que adequadament mantinguda genera creativitat i energia cap al projecte.

dirigit a:

Aquelles persones que emprenen, lideren i/o gestionen projectes en transició, i especialment, els qui necessiten o desitgen innovar en el sentit i la finalitat del que fan a les seves organitzacions o projectes professionals.

Director:   JOAN ROMA I VERGÉS

President d’INNOVA. Llic. Psicologia, UAB i Filosofia i Lletres, UB. Master Organizational Development Programme, Centre of Studies of the Person La Jolla, California. Director del Programa “Gestionar la Complexitat Organitzativa: perspectives i metodologies sistèmic-cibernètiques”, Innova. Director del Seminari Internacional “La Vivencia de la Innovación y el Liderazgo en las Organizaciones”, CIPS, Cuba. Membre del “International Society for the Psychoanalytic Study of Organizations” i del “Organisation for Promoting Understanding of Society”. En el seu treball com a consultor ha contribuït a la implantació de noves formes organitzatives en una gran varietat d’organitzacions públiques i privades. Moltes d’elles amb el comú denominador de crear condicions per afavorir les aportacions creatives i innovadores dels seus membres. A la vegada assessora a diferents polítics i alts directius en el seu rol de lideratge. Dirigeix usualment programes de Transnovació Organitzativa® a diversos països d’Europa, Àfrica i Amèrica.

Coordinadora: SANDRA CARRAU PASCUAL

Llic. Sociologia, U.B. Barcelona. Postgrau en “Gestió de Recursos Humans i Relacions Industrials”, IDEC-U.P.F, Barcelona. Coordinadora de Projectes i Consultora d’ Innova. Ha estat consultora de varis Seminaris experiencials de lideratge a Cuba, Holanda, Anglaterra i Catalunya. És Directora Associada del Cicle “Bion a les organitzacions”, Consultora del Programa d’acompanyament a professionals “Dins i Fora la Institució” i Co-creadora del Seminari “Liderant en Femení i en Masculí”, d’Innova. Assessora a professionals en el desenvolupament del seu rol i la integració d’equips de treball interdisciplinars.

Consultors: (seran elegits entre els següents)

JAUME BENAVENT

Llic. Pedagogia i Master en Direcció de Recursos Humans i Consultoria de Procesos a les Organitzacions, U.B., Barcelona. The Professional Development Programme, I.O.D., Bèlgica. Consultor del Seminari Internacional “Lideratge, Innovació i Management – experiències en transformació” i del Programa d’acompanyament a professionals “Dins i Fora la Institució”, INNOVA. Ha estat Director del Seminari Internacional “Leadership with Engagement and Accountability at work”, GRN, Holanda. Director de Projectes d’INNOVA. Consultor d’Organitzacions. Com a consultor participa, entre d’altres, en projectes d’innovació organitzativa a través de metodologies participatives especialment a institucions de salut. Dirigeix diversos programes d’ampliació del rol professional i desenvolupament d’equips interns de millora per a organitzacions de serveis.

SANDRA CARRAU PASCUAL

JOAN ROMA I VERGÉS

DAVID SIERRA LOZANO

Llic. Psicologia del Treball i les Organitzacions, i Postgrau en “Recursos Humans i Consultoria a les organitzacions” U.B. Barcelona. Professor del Workshop “Liderazgos en el proceso creativo”, Master Direcció d’Art en Publicitat, U.R.L. Barcelona. Staff del Seminari Internacional “Lideratge, Innovació i Management – experiències en transformació” i del Programa “Transicions Guiades”, INNOVA. Consultor del Seminari “La Vivencia de la Innovación y el Liderazgo en las Organizaciones”, CIPS, Cuba. Soci d’INNOVA. Consultor d’Organitzacions. Com a consultor participa, entre d’altres, en programes de Transnovació Organitzativa a diversos països i Seminaris de creació de Visió estratègica compartida per a empreses públiques i privades.

Per a contrastar l’adequació del Seminari a la seva situació professional o ampliar-ne la informació contacti amb:

Sandra Carrau Pascual – Coordinadora del Seminari

Tel: +34.93.415.30.99 o email: innova@innovaccio.net

Vol saber més? Contacti amb nosaltres: @ Tel.+34.93.415.30.99